woensdag 8 april 2009

Treinbelevenissen

Hey mensen,

De NS had een mooie stunt van de week in de trein. Een coupe met de termostaat op zo' n 28 graden. Dat is een bijzondere treinreis, van Utrecht naar Den Bosch is dan een hele zit.

Daarnaast, een mooie ingezonden brief in de pers van de week. Een meneer stond op een stopstation, rond 6 uur in de ochten, maar er kwam geen trein. Deze was uitgevallen. De omroeper gaf in het uitvalbericht aan, alles te doen om de sneltrein te laten stoppen, bij wijze van uitzondering. Wat ook gebeurde. Goed werk van de NS dus.

Van de week in de trein een meneer die met een niet gestempeld kaartje in de spits met korting reisde. Lang verhaal k0rt; 2 boetes en een vertraagde stoptrein Breda - Utrecht.

Zit je vervolgens in de intercity richting Utrecht (vanaf Den Bosch), zit er iemand in de trein te bellen over het feit dat zij naar Nijmegen moest. Ze was licht in paniek aan de telefoon. Ze kon namelijk niet bellen met school, dat ze te laat was. Gewoon een helpdesk bellen en je door laten verbinden.... isset niet? Daarnaast werd haar verteld door medereizigers dat ze de trein naar nijmegen kon pakken op spoor 15, dat is tegevenover de intercity richting den bosch... vandaar.

Toch weer leuk allemaal....

Cheerz,

Geen opmerkingen: