woensdag 24 juni 2009

Trimbos en Alcoholinfo

Hey mensen,

Het trimbos instituut heeft een website online waar ouders worden gewezen op de gevaren van alcohol op vakantie. Hierbij zijn ook materialen beschikbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten en overig voorlichting aan ouders.

Dankzij de spits werd nederland vandaag met een poster op de actie gewezen. Een poster met als titel "Aan alles gedacht, dacht je." was te vinden op pagina 9 van de spits. De opvolging van de poster is op de website goed in orde. Er word meteen een banner zichtbaar waarop kan worden doorgeklikt. Dan kom je terecht op "http://www.goedvoorbereidopvakantie.nl/", waarbij ik opvallend vind dat in de advertentie hiernaar niet word verwezen.

Maar het doel van het bezoeken van de website was, het vinden van de poster. Niet te vinden. Dus maar bedacht om een mail te zenden via de website vermeld in de advertentie. Moet je niet doen, dan krijg je een prachtig antwoord terug;


Geachte vraagsteller, Bedankt voor uw e-mail. Uw vraag is terecht gekomen bij de Alcohol Infolijn. Vanwege grote drukte en de naderende feestdagen is het voor ons niet mogelijk om uw mail op korte termijn te beantwoorden. U kunt daarom beter met de Alcohol Infolijn bellen: 0900 - 500 20 21 (10 ct/min). Vriendelijke groet, Een medewerker van de Alcohol Infolijn.


Tis dan ook al bijna kerst... in Juli....

Nou, ja, dan maar door zonder poster.

update; update case

Cheerz,

Geen opmerkingen: